Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Οικονομικές λύσεις για τις γιορτές.

Και επειδή τα οικονομικά  όλων μας είναι χάλιααααααααα

σκέφτηκα να σας προτείνω μια πολύ οικονομική λύση να βγείτε λίγο να ξεσκάσετε.

Δεν κοστίζει πολλά.

 

Πάμε λοιπόν:

 

Πρόκειται για ένα ταξίδι 28 ημερών σε 12 πόλεις του κόσμου, στη διάρκεια του οποίου επικρατεί... συνωστισμός μοναδικών εμπειριών. Οπως ο Φιλέας Φογκ, οι πλειοδότες ? νικητές του «Around the World in 80 Ways» θα ξεκινήσουν το επικό ταξίδι τους από το Λονδίνο. Στη συνέχεια θα πετάξουν ανατολικά με ιδιωτικό τζετ σε Παρίσι, Ντουμπάι, Βομβάη, Τζαϊπούρ, Ουνταϊπούρ, Xoνγκ Κονγκ, Τόκιο, Χονολουλού, Σαν Φρανσίσκο, Σικάγο και Νέα Υόρκη.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα μείνουν σε μοναδικές σουίτες υπερπολυτελών ξενοδοχείων και resorts των LHW.

Eπιπλέον, θα λάβουν μοναδικά δώρα, θα κατανοήσουν τι σημαίνει απόλυτη ευμάρεια με τη βοήθεια ιδιωτικού μπάτλερ, θα απολαύσουν περιποιήσεις στα καλύτερα spa του κόσμου και θα συλλέξουν μοναδικές εμπειρίες:

σαφάρι στην έρημο,

δείπνο για δύο στο Le Jules Verne στον πύργο του Αϊφελ,

γιαπωνέζικη παραδοσιακή τελετή τσαγιού,

ιδιωτική κρουαζιέρα στην Αραβική Θάλασσα,

ιδιωτικό δείπνο για δύο σε πλεούμενο στη λίμνη Pichola της Ινδίας και

βόλτες με λιμουζίνες Rolls Royce Phantom.

Το ίδιο ταξιδιωτικό πρόγραμμα θα προσφέρεται και προς πώληση μέχρι το τέλος του έτους με την προσθήκη της πολυτέλειας πτήσεων με ιδιωτικό jet καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, στην τιμή του 1.000.000 δολαρίων ανά ζευγάρι. Το 10% από το ποσό αυτό θα προσφέρεται από τα «Leading Hotels of the World» στο ίδρυμα Elton John AIDS Foundation, για ενίσχυση. Το ταξίδι όμως μπορεί να πραγματοποιηθεί και με εισιτήρια πρώτης θέσης, σε χαμηλότερη τιμή. Ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία του ταξιδιού είναι τα ακόλουθα:

 

London

Λονδίνο
Η άφιξη με λιμουζίνα Rolls Royce Phantom είναι εντυπωσιακή και η διαμονή μαγευτική στη σουίτα «Green Park» του ξενοδοχείου-ορόσημου The Ritz. Δείπνο στο Ritz Restaurant και θεραπείες περιποίησης στο Ritz Salon περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Οι νυχτερινές έξοδοι γίνονται με στυλ αφού στην κυρία παρέχεται μια βραδινή τουαλέτα της σχεδιάστριας Isabell Kristensen και στον κύριο μια καμπαρντίνα Aquascutum.

 

Paris-Torre_Eiffel

Παρίσι
Στην πιο αστραφτερή πρωτεύουσα, οι ταξιδιώτες θα μείνουν σε ιστορική σουίτα του θρυλικού ξενοδοχείου Hotel de Crillon. Ενα γεύμα στο Les Ambassadeurs ακολουθούμενο από προσωπική ξενάγηση με τον σεφ Jean-Francois Piege στη κουζίνα του εστιατορίου, ο γύρος της πόλης με λιμουζίνα, ένα δώρο με την υπογραφή της Baccarat, και δείπνο στο εστιατόριο του Alain Ducasse Le Jules Verne στον Πύργο του Αϊφελ, είναι μερικές από τις απολαύσεις του ταξιδιού.

 

 

 

dubai

Ντουμπάι
Στην ολόφωτη μητρόπολη της ερήμου, οι ταξιδιώτες θα χαλαρώσουν στην προεδρική σουίτα του Al Maha Resort. Θεραπείες spa για δύο, συμμετοχή στην εκγύμναση κυνηγετικών γερακιών, σαφάρι με καμήλες ή άλογα, δείπνο στην έρημο δίπλα στις γαζέλες και τις σπάνιες αραβικές αντιλόπες και βόλτα με αερόστατο πάνω από την έρημο, είναι μερικές από τις εμπειρίες που θα συλλέξετε στο Ντουμπάι.

 

 

 

Βομβαη

Βομβάη
Στην εκρηκτική Βομβάη, θα ξεκουραστείτε στη σουίτα Rajput του Taj Mahal Palace & Tower, ένα ξενοδοχείο με «γαλαζοαίματη» λίστα πελατών. Εδώ θα απολαύσετε ένα ιδιωτικό τουρ για shopping και βόλτα στην Αραβική Θάλασσα με το πολυτελές σκάφος Taj.

 

Ουνταϊπούρ

Ουνταϊπούρ
Η διαμονή στο ξενοδοχείο Taj Lake Palace έχει βασιλική αύρα. Ο γύρος της πόλης θα γίνει με αυτοκίνητο αντίκα, το δείπνο στην πλωτή εξέδρα της λίμνης Pichola θα είναι το ρομαντικότερο της ζωής σας ενώ θα ξεναγηθείτε στο παλάτι από λευκό μάρμαρο που τις νύχτες με φεγγάρι θυμίζει γιγάντια πυγολαμπίδα.

 

 

Τζαιπουρ

Τζαϊπούρ
Το καταφύγιό σας θα είναι η σουίτα Prince του εντυπωσιακού Rambagh Palace, αλλοτινής κατοικίας του Μαχαραγιά του Τζαϊπούρ. Μεταφορές με αυτοκίνητα αντίκες, θεραπείες αναζωογόνησης στο Τaj Spa, δείπνο στο εστιατόριο Suvarna Mahal με τα χρυσά μαχαιροπίρουνα, και επίσκεψη στο Gem Palace όπου φυλάσσονται τα κοσμήματα του Μαχαραγιά είναι μερικά από τα highlights της παραμονής εδώ.

 

 

,_Hong_Kong,_China

Χονγκ Κονγκ
Η καλύτερη οπτική γωνία της πόλης είναι αυτή που θα έχετε κατά τη διαρκεια της ξενάγησής σας ελικόπτερο. Διαμονή στη σουίτα Premier στο ξενοδοχείο Langham, απεριόριστη σαμπάνια και γεύματα για δύο στα εστιατόρια Tang Court και Bostonian είναι οι απολαύσεις που προσφέρονται στο Χονγκ Κονγκ.

 

 

ΤΟΚΥΟ

Τόκιο
Στη φουτουριστική μητρόπολη της Ιαπωνίας, οι ταξιδιώτες θα απολαύσουν διαμονή στην Premier Suite του Imperial Hotel, εκδρομή στην Asakusa με γεύμα και η παραδοσιακή ιαπωνική ιεροτελεστία τσαγιού.

 

 

χονολουλου

Χονολουλού
Στο κράτος των κυμάτων, σας καλωσορίζει η ορχήστρα Hawaii Symphony Pops. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαμονή στην προεδρική σουίτα του Kahala Hotel & Resort, μεταφορά κατά την άφιξη με λιμουζίνα, στιγμές χαλάρωσης με μασάζ για δύο στο spa και δείπνο ειδικά προετοιμασμένο από τον σεφ του ξενοδοχείου.

 

 

san_francisco_

Σαν Φρανσίσκο
Στην ωραιότερη πόλη της Καλιφόρνια, θα μείνετε σε πολυτελή σουίτα στο σοφιστικέ Campton Place. Τις γκαλερί, τα cafe, τις γειτονιές και τις περίφημες «κινηματογραφικές» ανηφόρες της πόλης θα τα δείτε μέσα από το τζάμι της λιμουζίνας που θα σας ξεναγήσει. Θα λάβετε ως δώρο 25 DVD με ταινίες που έχουν γυριστεί στην πόλη, θα μεταφερθείτε με λιμουζίνα στους αμπελώνες Vine Cliff για δείπνο και wine tasting με τον ιδιοκτήτη του αμπελώνα και θα αποχωρήσετε με σουβενίρ ένα κιβώτιο με επιλεγμένα κρασιά.

 

 

chicago-city

Σικάγο
Στο ατμοσφαιρικό Σικάγο, οι ταξιδιώτες θα απολαύσουν διαμονή σε μια Grand Deluxe Riverview σουίτα στο Trump International Hotel & Tower, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο με Phantom Rolls Royce, μασάζ στο Spa του The Trump, και δείπνο για δύο στο πολυτελές εστιατόριο Sixteen.

 

 

 

new-york

Νέα Υόρκη
Το ταξίδι τελειώνει στην πιο φαντασμαγορική πόλη του πλανήτη, με διαμονή σε σουίτα triplex στο ξενοδοχείο The New York Palace Hotel. Τελευταίες εμπειρίες: μια ολόκληρη ημέρα στο spa Cornelia Day Resort, δείπνο στο διάσημο εστιατόριο Gilt και για δώρο πολυτελείς πιζάμες και μπουρνούζια από την Donna Nadeau.?

 

 

Αλήθεια πως σας φάνηκε για λύση ανάγκης? 1.000.000 δολ. ανά ζευγάρι, αλλά είναι και 28 μέρες και 12 πόλεις!!!

Δεν πας στα Μεγαρα να μεινεις σε κοτετσι... ούτε στην Σπιναλόγκα πας να κάνεις camping.

Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχουν θέσεις και αν προλάβετε γιατι απ΄οτι διάβασα αυτή η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ισχύει μόνον μέχρι τέλος του χρόνου.

Μετά μάλλον θα είναι λίγο πιο ακριβούτσικο? Λέω...Δεν παίρνω και όρκο.

Πάντως σε όσους πάνε να ευχηθώ Καλό τους Ταξίδι

και ας  φέρουν καμμια φωτο έτσι για να θυμούνται. Γιατί  εγώ

το έχω βαρεθεί αυτό το συγκεκριμένο ταξίδι και για φέτος είπα να μείνω  και λίγο στο σπιτάκι μου.

Να ξεκουραστώ  απ΄τις ατελείωτες πτήσεις με τα ιδιωτικά jet , -να έρθει και στα ίσα του το βιολογικό μου ρολόι που ταχει παίξει από τη διαφορά ώρας-

από τα σαφάρια στην Ερημο και απ τα τσαγια και τα σπα.

Ασε αυτές τις λιμο πια, που δεν ξέρεις και που να τις παρκάρεις. Τις βλέπω  και μου γυρνάνε τ αντερα. Και ο ιδιωτικός μπάτλερ... να μην μπορείς να πεις μια κουβέντα... εκει απο πάνω σου σαν το Χάρο... να μην μπορείς να κουνηθείς.

Τις δε βραδυνες τουαλέτες ούτε σε φωτογραφία δεν μπορώ να τις δω. Τις βαρέθηκα.

Αντε μια τουαλετα με πλακάκι και μπιντέ... Τίποτα λιγότερο , τίποτα περισσότερο.

Κατά βάθος να σας πω την αλήθεια, τους λειπάμε αυτούς που θα πάνε. Μα να ξεσπιτωθούν γιορτινιάτικα. Και κουραμπιέδες που θα βρούν να φάνε? Μελομακάρονα? Δίπλες? Χάλια φαγητά, ωμά ψάρια και μπλιαξ κουζίνες.

Ηοme Sweet Home

σαν το σπιτι πουθενα , τι να λέμε τώρα.

Αυτό σαν Ηθικό Δίδαγμα.

27 σχόλια:

eirini είπε...

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!! Γελάσαμε πρωϊ-πρωϊ!!!!!
Να 'σαι καλά βρε Αλικάκι!!!
Άκου... εσύ κάτσε σπίτι σου, εγώ όμως θα πάω... Ναι,ναι... θα πάρω τον καλό μου και θα πάμε γιατί τέτοια προσφορά δεν την χάνω! Εξάλλου αγάπη μου, τί είναι 1.000.000Ε;;;;;; Τίποτα!!! Γιατί να τα έχω να κάθονται;;;; θα πάω και θα σας φέρω και φωτογραφίες!!!!! Στο τέλος θα ζουλέψεις.... θα δεις!!!

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Άλλη μια τονωτική ένεση , αυτή εδώ!!
Καλά το θέμα Αλίκη μου, δεν είναι το χρηματικό, όοοοχι !!!! Είναι που με χαλάνε οι λιμουζίνες και οι βραδινές τουαλέτες , τα κυριλέ εστιατόρια και τα χρυσά κουτάλια !! Κατάλαβες ??
Αυτά είναι !!
Προτιμώ το σπίτι μου , με οικογενειακή ατμόσφαιρα και θαλπωρή,
δεν θέλω τα πολλά , θέλω λίγα και καλά !!

Unknown είπε...

Κοίτα, με οτοστόπ το ταξίδι θα ήταν καλύτερο...

Ανώνυμος είπε...

σιγά τώρα, τις ίδιες τιμές (σχεδόν) με Αράχωβα η νησιά του Αιγαίου για ένα γουικέντ

akrat είπε...

ΧΕΧΕ...

Dorothy είπε...

Είπαμε Αλίκη μου, να κάνουμε περικοπες, όχι να ξεπέσουμε κιόλας! Ακου μόνο 1 εκατομμύριο έουρος το ζευγάρι...Τες πα, για να το προτείνεις θα είναι καλό. Θα πάω και θα το πληρώσω με τα ψιλά από τα κάλαντα!χαχαχα!Φιλάκια:)

Ανώνυμος είπε...

αφησα σχολιο που πηγε?εχειςβαλει ελεγχο μηνυματων?

Ανώνυμος είπε...

A!Oxi.
Ελεγα λοιπον οτι το πακετο ειναι μια χαρα!
Θα το παρω!
Απο λεφτα μποοολικα...κι απο διαθεση?Ναααααα μια διαθεση!

jk in your life είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΡΕΘΩ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ.!!!!ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ;;

venceremos είπε...

καλησπερα. ευτυχωε που σε βρηκα κλωστουλα και με ενημερωσες. και βεβαια θα παω. δεν το χανω με τιποτα. και δεν τα εχω κανει αυτο το ταξιδι.
εμενα που με βλεπεις εχω γυρισει ολο τον κοσμο.... εεε το πρωι που ξυπναω στο κρεβατι μου μου κακοφαινετε λιγο αλλα μετα το...στρωνω..
οχι σαν και σενα που τα βαρεθηκες....
που τα βρικες ολα αυτα μου λες????
φιλια καρυστινα

Δημιουργία είπε...

Φετος λεω να μεινουμε σπιτι για τις γιορτες.Τα βαρεθηκα βρε παιδι μου τα ταξιδια,που να φτιαχνω και μονη μου βαλιτσες... εφυγε βλεπεις και η καμαριερα που ειχα, χα..χα..

Ανώνυμος είπε...

Πάντα ονειρευόμουνα τέτοιο μικρό….. ταξίδι, !!
Άτιμη Φραγκιά!!

Maria Tzirita είπε...

Αχ Αλίκη μου... Και να τα είχα τα λεφτά, δε θα πήγαινα. Θα τα έδινα σε κάποιους που τα έχουν ανάγκη, θα έκανα πιο όμορφα τα χριστούγεννα για πολλούς ανθρώπους. Η χαρά κι η απόλαυση είναι μέσα μας, τι να σου κάνουν τα ταξίδια όταν στερείσαι τα βασικά; Προτιμώ φτωχικά και με φίλους αληθινούς... σαν εσένα! Φιλάκια κοριτσάκι μου!

Alkmini είπε...

@Ρηνιω οκ σας κλεινω για αυτο το φτηνο πακεττο.
Και να φερεις φωτο ενταξει???
σμουτς.

Alkmini είπε...

@Αθηνα
κι μενα ολα αυτα τα χλιδατα με χαλανε, γι αυτο δεν ξαναπαω πουθενα στα εξωτερικα και στα λουξουρους.
Βρε σπιτι καλυτεραααααααα.
φιλια.

Alkmini είπε...

@Ναρθ εσυ μπορεις να το κανεις και με την καμηλα σου. Κατι φτηνοτερο σιγουρα θα σου βγει.
:)

Alkmini είπε...

@Ηλιογραφε
μα να σου πω, δεν εχεις και αδικο...
καλο σου βραδυ.

Alkmini είπε...

@ακρατ
σ εκανα και γελασες παλι ;ρ

Alkmini είπε...

@Φαραωνα
μου ειναι κριμα να το χασεις, ειναι απιστευτη ευκαιρια ...
φιλακια πολλα.

Alkmini είπε...

@jk
ειπαμε οτι σας βρηκα φτηνες λυσεις για τις γιορτες.
Μην με βαζεις να ψαχνω τωρα στα ακριβα...!

Alkmini είπε...

@Venceremos
ειδες τι ανακαλυψα??!!!!
πρωτοφανεις προσφορες.

Εγω ομως θα ηθελα να ειμαι απο μια μερια να δω ποιοι θα σαλπαρουν γι αυτο το ταξιδι και να ριχνω και καμια σφαλιαρα στον καθεναν, ετσι για το Καλο Ταξιδι, βρε αδελφε.

Ειμαι κακια??

Alkmini είπε...

@Κατερινιω
αυτες οι καμαριερες πια, τοτε που τις θελεις πανε στην πατριδα τους, τσ τσ τσ. Χαλασε εντελως ο κοσμος...

φιλια πολλα.

Alkmini είπε...

@Κωστα
η Φραγκια ειναι χωρα η πολη???

Alkmini είπε...

@Τζιριτακι
γι αυτο δεν θα σουρθουν ποτε λεφτα.
Γιατι δεν θα ξερεις τι να κανεις εσυ, και θα τα μοιρασεις. Οποτε η τυχη σου λεει, γιατι να την βαλω σε δυσκολα?? Εμ...

φιλακια γλυκο μου Τζιριτακι.

Alexis B είπε...

Θα μείνω να απολαύσω μια Αθήνα χάρμα.
Θα φύγουν όλοι και θα με αφίσουν στην ησυχία και την ηρεμία μου.
Καλές γιορτές

akrat είπε...

έφυγα....

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ είπε...

Μωρέ ήθελα να μου το είχες πει λίγο πιο πριν γιαί τώρα το κανόνισα! Αθηνα βέβαια αλλά έχω κλείσει εστιατόρια, ξενοδοχεία, λιμουζίνες και ράβομαι και για τις βραδυνές εξόδους.
5 συνολάκι φτάνουν για τις γιορτές ή είναι λίγα;