Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Hρθε και εδεσε το γλυκο….

το γλυκό του κουταλιού με την προηγούμενη ανάρτηση σχετικά με την ΜουΜουΕ και τη σημερινή μου.

Και θα πάω λίγο πίσω σε μια παλαιότερη ανάρτησή μου για να καταλάβετε. Αυτή με τίτλο :

΄Αλλα τα μάτια του λαγού…. που έγραφα για τον Κ. και για τη λάσπη που έτρωγε στη μούρη από τα ΜΟΥΜΟΥΕ και από αγράμματους δημοσιογράφους και από πληρωμένους δημοσιογράφους, και από την φάρα που λέγεται δημοσιογράφοι.

Ε τελικά , τον παραίτησαν από την θέση που του είχαν δώσει, αφού έγινε προφανώς η δουλειά τους, τώρα εμποδίζει. Οπότε τι ποιό εύκολο να ζητήσουν την παραίτησή του, με το έτσι θέλω, και ποιός είσαι εσύ ρε που θα ρωτήσεις τον λόγο που σου ζητάμε να παραιτηθείς? ΄Ετσι για προσωπικούς σου λόγους σε παραιτούμαι. Για να πάς διακοπούλες. Και πες μας και ευχαριστώ. Ετσι γίνονται τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα. Ετσι κινούνται τα νήματα.

Εύχομαι να μην ανοίξει το στόμα του, γιατί …ξέρει πολλά και θα “πικράνει” πολλούς , μα πάρα πολλούς. Γιατί τον Κ. τον ξέρω καλά. Μα πάρα πολύ καλά.

Και παραπέμπω σε σχετικό με την υπόθεση του Κ. στο antinews blog με σημερινό τίτλο Σκάνδαλο στον …αέρα?

1 σχόλιο:

Dee Dee είπε...

Λυπαμαι που συνεβει κατι τετοιο σε δικο σου προσωπο. Ο ιδιος γνωριζει οτι στους χωρους που κινειται υπαρχουν και αυτα τα σεναρια. Οχι οτι θα επρεπε να το περιμενει ή να μην στενοχωρεθει, αλλα τουλαχιστον γνωριζει απο σκανδαλα και ποσα παιζονται απο πισω. Ειναι πολυ κριμα να σπιλωνεται ετσι το ονομα καποιου στο βωμο του χρηματος. Και δεν γνωριζω ουτε εγω ποιος ειναι ο τροπος να αμυνθουμε στα ΜΜΕ, να μην εχουν αυτη την εξουσια που εχουν.

Ειλικρινα λυπαμαι αλικακι μου! Δεν εχω να πω κατι αλλο.

Καλημερααα!